Forum dyskusyjne o szkole
Jak świętowaliście zakończenie ? Ja byłem na ognisku i troszke wypiłem
A jak u was ?
Ja byłem na ognisku i troszke wypiłem
Jasne, że ... troszkę
Po zakończeniu Pizza, ale we wtorek idziemy na melanż , ale ja oczywiście pić nie będę
Niki napisał:
ale we wtorek idziemy na melanż
, ale ja oczywiście pić nie będę
JASNE nic nie będziesz
No nie nie, już mówiłam, że nie piję powtarzać się nie będę
Niki napisał:
No nie nie, już mówiłam, że nie piję powtarzać się nie będę
Dobra dobra, bujaj las a nie nas
Moim zdaniem dobrze robi.
Kinga, ja tak samo Kiedyś w sylwestra miałam okazję zrobić łyczka, ale jak powąchałam, to już mi się odechciało. Wątpię żeby w samku było lepsze np od coli
Ja tego nie piję między innymi dlatego że niedobre.
Pozdrawiam
@@@
Nie lubie swojej klasy same joły, dzieci. Zrobiłyśmy sobie z paroma kumpelami ognisko i nic poza tym. Z gościami nie ma co iść nigdzie, no chyba, żeby się wstydu nabawić
Britainysh napisał:
Nie lubie swojej klasy same joły, dzieci. Zrobiłyśmy sobie z paroma kumpelami ognisko i nic poza tym. Z gościami nie ma co iść nigdzie, no chyba, żeby się wstydu nabawić
Ja mam podobną sytuacje ..... same "joły" ale kilku kumpli jest ;]
Spacer po kochanej, warszawskiej Starówce. Pod Kolumną Zygmunta czepnęła się nas jakaś rumuńska dziewczynka i waliła w nas swoim kubkiem, żebyśmy dały jej kasę. O_o Potem usiadła obok nas, wsadzając mojej koleżance w rękę dolara. No, i pokazali nas w Panoramie.
O wujku Romanie się wypowiadałyśmy.
berniko napisał:
Moim zdaniem dobrze robi.
a moim nie bardzo najpiej pic przed 18-stka wtedy sa fajne jazdy jak trzeba sie czaic przed starszymi bo potem to przeciez dozwolone... zreszta wtedy mozna poznac wiecej ludzi jest zabawa nie mowie ze bez alkocholu nie ma zabawy ale wg. mnie dobrze jest czasami sie zabawic 10 razy lepiej....